Noordzeeduik

Beste Amphoriaan,

We krijgen de mogelijkheid om te gaan duiken op de Noordzee: via de vrienden van GUE zijn er een aantal plaatsen beschikbaar op de Ephyra.

Vertrek vanuit Nieuwpoort, voor 2 duiken.

Op de webstek https://www.thebigblue.be/nl/content/Ephyra vind je extra info.

Naar verwachting zullen we de wrakken doen die zuid-west gelegen zijn op de Belgische Noordzee / Frankrijk.

Omdat we in deze op dezelfde boot zitten als onze GUE vrienden zijn er wel een paar dingen om rekening mee te houden:

  • We kunnen niet duiken met een team van GUE dus we moeten zelf altijd in buddy paar/trio zijn.  Je moet dus zelf op zoek naar een buddy  
  • Minimum 3*duiker met ervaring (dalen aan een lijn - met stroming, wrakken met vislijnen, gebruik OSB, vrije opstijging).
  • Materiaal aan boord in zakken (niet in bakken).
  • Inschrijven per mail - naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kostprijs is 130 euro , op voorhand over te schrijven op rek nr BE35 7331 5814 9537, met vermelding Ephyra - datum - naam. Er zijn slechts beperkt aantal plaatsen. Eerst is eerst.

Eenmaal ingeschreven krijg ik van de GUE vrienden de avond op voorhand te horen of het doorgaat (dit is weersafhankelijk, de schipper beslist) en hoe laat wij verwacht worden in Nieuwpoort stad, Handelskaai, links achter de vismijn.

Ik verwacht tegen 19:00 jullie dan te hebben geïnformeerd.

Als er nog vragen zijn laat maar weten.  Ik ga wellicht zelf niet mee op alle duiken, maar ben gevraagd als tussenpersoon

Vriendelijke groet,
Luk

Praktische info

Startdatum 02-07-2022 6:00 am
Einddatum 02-07-2022 17:00 pm
Sluitingsdatum 30-06-2022 23:55 pm

Inloggen