Leren duiken?

Duikclub Amphora leert het je!

Lid worden

Voorjaarskamp 2018

clubduik op de Punt in Gorishoek clubduik op de Punt in Gorishoek

Ook dit voorjaar trekken we naar Zeeland voor het jaarlijkse voorjaarskamp,

 

op camping Kruytenburg in Poortvliet , en dit van donderdag 10 mei 2018 t/m zondag 13 mei 2018 . Op deze dagen zal er telkens 1 "officiële" duik voorzien zijn (zie Agenda van de website), maar er zullen zoals altijd privé-initiatieven genoeg genomen worden om een tweede en soms zelfs een derde duik per dag te doen. Het is dus een kwestie van ogen en oren open te houden om ergens aansluiting te vinden en af te spreken om mee te gaan. Dit zal ter plaatse zeker gecommuniceerd en in goede banen geleid worden.

Er zullen een aantal mensen eerder naar de camping vertrekken en al op woensdag hun tent opslaan. Indien u dit ook wenst, laat het dan weten bij uw inschrijving. Op zaterdag 13 mei zullen we samen een BBQ houden. Iedereen brengt zijn eigen spullen zoals tafels, stoelen, borden, bestek, BBQ-vuur, enz. mee. Voor hen die geen vuur hebben zal er altijd wel een plaats zijn bij iemand met een supergrote BBQ en ook Amphora brengt een vuur mee. Iedereen zorgt voor eigen vlees, groentjes, patatjes, brood, enz. Alle tafels worden tegen elkaar geschoven, zodat we allemaal samen kunnen zitten.

Amphora krijgt zoals gebruikelijk zijn eigen veld op de camping. Om zeker te zijn van een plaats op dit veld, is het van belang dat IEDEREEN zich inschrijft als deelnemer aan het voorjaarskamp. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld het aantal personen en overnachtingen en of je met tent,caravan of mobilhome komt.

Betaling gebeurt ter plaatse bij de campinguitbater op een vooraf bepaald tijdstip dat ter plaatse zal medegedeeld worden.
De lijst met deelnemers zal op voorhand aan de uitbater overhandigd worden, zodat deze alle deelnemers zal kennen.
De inschrijvingen worden daarom op vrijdag 30 april afgesloten. Graag uw inschrijving vóór voor deze datum.

De Duiken:

Er wordt per dag van het kamp 1 duik georganiseerd (zie hiervoor op de Amphora-website). Jammer genoeg ligt het getij dit jaar niet echt ideaal, maar toch gaan we proberen om per dag een 2de duik te organiseren. Die 2de duik wordt ter plaatse op goed vallen uit georganiseerd door plaatselijke initiatieven. Op een beperkt aantal plaatsen kan ook buiten tij gedoken worden.

Flessen vullen kan bij de duikshop in Oud-Vossemeer of aan de vulautomaat aan het begin van de Oesterdam (Postbaan). Die werkt met (verschillende) muntstukken, dus begin al maar te sparen.

Hopelijk kan ik u massaal inschrijven, want het voorjaarskamp is elk jaar weer een topper.

Voor leden die NIET deelnemen aan het voorjaarskamp: vermits de meeste instructeurs aanwezig zijn op het kamp, zal er GEEN TRAINING zijn op vrijdag 11 mei.

Wil je al eens een kijkje nemen op de website van de camping? www.kruytenburg.nl

Daar vind je ook alle prijzen voor de overnachtingen.

Koen Vissers

Duikschoolverantwoordelijke

Nieuws

load more hold SHIFT key to load all load all

Inloggen

Agenda

clubduik Ekeren
24-05-2018 19:00 pm
Monitorsduik
26-05-2018 13:00 pm
clubduik Ekeren
31-05-2018 19:00 pm