Clubreis 2024

Ben je klaar voor een onvergetelijke duikvakantie in Egypte?!

Van zondag 8 september tot dinsdag 17 september 2024 trekken we met Amphora naar Porth Ghalib in Marsa Alam aan de Rode Zee.
We verblijven in het prachtige All-Inclusive PickAlbatros Sands Hotel, waar we genieten van de zon, het strand en de gastvrijheid.
Duiken doen we met de duikoperator Wonderful Dive, die ons meeneemt naar de mooiste duikplekken van de Rode Zee. Dit al via een 5 daags bootduikpakket dat in de reis zit inbegrepen inclusief 1 dag Elphinstone!

Aangezien de Rode Zee een echt duikersparadijs is, met een rijke onderwaterwereld vol kleurrijke koralen, vissen, schildpadden, haaien en nog veel meer is deze reis niet te missen!

 Hoe ziet het reisschema er uit?

Datum

Planning

08/09/2024

Vertrek om 14:15 in Brussels Airport met TUI

 

Aankomst in Marsa Alam om 20:55

 

Transfer tot ons hotel in Port Ghalib

 

Inchecken in het All Inclusive hotel PickAlbatros Sands

09/09/2024

Aanmelden bij het duikcentrum 

 

Huisrif duik(en) incl. zodiac (indien gewenst)  

10/09/2024->14/09/2024

5 dagen bootduiken (grote boot) met 2 duiken per dag inclusief 1 dag Elphinstone! Vertrek in de Haven van Port Ghalib vlak naast ons hotel. +- 9u->16u 

15/09/2024

Extra bootduik of huisrif duik(en) zoals gewenst

16/09/2024

Mogelijks nog een huisrif duik (denk aan je no fly time) of geniet van het resort

17/09/2024

Transfer tot de luchthaven 

 

Vertrek in Marsa Alam om 12:50 (met tussenstop in Hurghada, niet uitstappen)

 

Aankomst in Brussels Airport om 19:40

Tussentijds ben je natuurlijk vrij om te genieten van ons prachtige hotel of de buurt te gaan verkennen. 
Verdere praktische zaken zoals wanneer samen te komen om te eten spreken we ter plekke af.

In welk hotel verblijven we?

We verblijven 9 nachten in het Pickalbatros Sands gelegen in Port Ghalib, dit is een All Inclusive resort gelegen in het midden van Port Ghalib, Marsa Alam.
Met verschillende bars, restaurants, zwembaden en een privé strand zal je jezelf niet snel vervelen. 
Port Ghalib ligt op een 10min transfer tijd van de luchthaven in Marsa Alam, vlakbij dus.
Daarnaast ben je via het all-inclusive concept ben je ook zeker van je budget en komen er geen grote kosten meer bij kijken.
Het resort heeft ook op verschillende reissites zeer goede reviews. 

Pickalbatros Sands Port Ghalib, Port Ghalib – Updated 2024 Prices

 

Wie organiseert de reis?

We werken samen met Diving World (www.divingworld.nl), de grootste duikreis organisatie in de Benelux. Je boeking zal ook rechtstreeks bij hen gebeuren en ze nemen als erkend reisagentschap ook alle verdere praktische vragen of problemen die je zou ondervinden op, zodat je met een gerust gemoed op reis kan vertrekken. Hoewel we als Amphora VZW de reis een succes willen maken en we er van overtuigd zijn dat dit ook zal lukken, willen we benadrukken dat onze duikclub niet verantwoordelijk is voor eventuele problemen die voor, tijdens of na de reis kunnen ontstaan, mede hierdoor gebruiken we ook Diving World als organisator.  De boekingsvoorwaarden van Diving World zijn hier dus ook van toepassing. Je bent als reiziger ook zelf verantwoordelijk voor alle praktische zaken zoals paspoort, annulatie-,reisverzekering, etc. hier zal Diving World je ook advies in kunnen geven.

Diving world zal je een pakket reis aanbieden inclusief vlucht, hotel, luchthaventransfer (Egypte) en boot duik pakket van 5 dagen bij Wonderful Dive. Extra duiken, taxen en eventuele andere extra's zullen ter plaatste afgerekend worden. 

Hoeveel kost het?

We kunnen enkel richtprijzen geven zoals geldig op het moment toen we de offerte opvroegen, de effectieve geldende prijs kan Diving World je geven als je met hen contact opneemt.

Indicatieve prijzen voor een duikvakantie van 10 dagen met alvast 5 bootduikdagen inclusief zijn:

  • Pakket gebaseerd op een 2 persoonskamer (per 2 te boeken): 1555euro
  • Pakket gebaseerd op een 1 persoonskamer: 1895euro

In het bootduikpakket zit al de Egyptische amusement taks en BTW inbegrepen, wat bij veel andere duikoperatoren nog apart wordt aangerekend en al snel uitkomt op meer dan 100euro. Enkel een 5euro/d haven taks moet ter plaatse nog betaald worden. Daarnaast is lunch op de boot ook inbegrepen! 

Let op: Duiken buiten het bootduikpakket zijn niet inbegrepen.
Ook is er een mogelijkheid om al terug te keren op zondagavond 15 september om 21:10, details hierrond kan je bij Diving World opvragen.
Aangezien prijzen van vliegtuigreizen fluctueren en er nog een vroegboekkorting op het duikpakket zit tot einde februari wacht je best niet te lang met te boeken!

 Port Ghalib - Marina Resort | Wonderful Dive

 Welke duik voorwaarden gelden er?

We verwachten een 2*D brevet met een minimum aan 50 duiken. 
Als je hier niet aan voldoet maar je wilt toch graag mee stuur een mailtje voor de opties, het duikcentrum biedt ook een gids/instructeur aan mits toeslag. 

Ik ben overtuigd, hoe ga ik mee?

Slimme zet om samen met ons dit onvergetelijk avontuur in Egypte te gaan beleven.
Om te boeken stuur je een mailtje terug, dan geven we je de info, referentie en boekingsformulier om te boeken bij Diving World.
Heb je toch nog wat vragen, stuur dan ook maar een mailtje terug dan kunnen zien of we het zelf kunnen beantwoorden of we je doorsturen naar Diving World.

Waar kan ik nog meer info vinden?

Over het hotel: https://divingworld.nl/marsa-alam/pickalbatros-sands-port-ghalib-1/

Het duikcentrum: https://www.wonderful-dive.com/en/port-ghalib-marina-resort/

Het Amphorabestuur

Inloggen