Leren duiken?

Duikclub Amphora leert het je!

Lid worden

Zwembadtrainingen

Zwembadtrainingen vanaf 14 jaar op dinsdagen en vrijdagen vinden plaats van 21.30 u tot 22.45 u in het Arenazwembad te Deurne.

 

label erkende sportvereniging

De zwembadtrainingen van Amphora vinden plaats in het Arenazwembad in Deurne, op dinsdagen en vrijdagen van 21.30 tot 22.45 voor alle brevetten. Jeugd (8 tot 14 jaar) traint enkel op vrijdagen van 20.30 u tot 21.30 u.

Arenazwembad

Wij organizeren ook clubduiken waar beginnende duikers hun eerste duiken kunnen doen en waar er op een goed begeleide manier proeven kunnen afgelegd worden voor het behalen van de verschillende brevetten.

1 stersduiker

Een 1 * duiker is bekwaam om veilig en correct gebruik te maken van zijn duikuitrusting in een beschermde trainingsomgeving en is klaar om openwaterervaring op te doen, begeleid door een ervaren duiker. Hij moet kunnen functioneren volgens het buddy-systeem van de CMAS.

De theorie voor 1 stersduiker bestaat uit een les van ongeveer 2 uur. Ze wordt georganiseerd door de verantwoordelijken van het 1 en 2 stersbrevets telkens als er voldoende kandidaten zijn. Dit wordt medegedeeld in het zwembad.

duiken

2 stersduiker

Een 2* duiker heeft enige ervaring opgedaan. Hij moet in staat zijn om onder leiding van een ervaren duiker eenvoudige duiken te maken. Hij moet daarbij in staat zijn om manifeste duikongevallen te herkennen en er adequaat op te reageren. Hij moet kunnen functioneren volgens het buddy-systeem van de CMAS

oosterschelde0070

3 stersduiker

Een 3* duiker moet in staat zijn "zelfstandig" te duiken. Hij moet tevens in staat zijn duiken te leiden die geen uitzonderlijke moeilijkheidsgraad hebben (bv. geen duiken met volslagen beginnelingen, geen ijsduiken,...) Hierbij moet hij alle veiligheidsmaatregelen kunnen treffen, alle duikongevallen kunnen herkennen en er gepast op kunnen reageren.

Nieuws

load more hold SHIFT key to load all load all

Inloggen

Agenda

clubduik Ekeren
24-05-2018 19:00 pm
Monitorsduik
26-05-2018 13:00 pm
clubduik Ekeren
31-05-2018 19:00 pm